Miten lisään uuden yhteystiedon?

Jolla -

Halutessasi lisätä uuden yhteystiedon,

1. Avaa Henkilöt -sovellus

2. Valitse ylhäältä löytyvästä vetovalikosta "Lisää henkilö"

3. Täytä kaikki haluamasi kentät. Voit muokata näitä kenttiä myös jälkeenpäin.

4. Tallenna uusi yhteystieto pyyhkäisemällä oikealta vasemmalle, tai valitsemalla "Hyväksy" oikeasta yläkulmasta.

5. Näet nyt luomasi osoitekortin. Halutessasi voit painaa (+) -ikonia lisätäksesi yhteystiedolle kuvan Galleriasta.

Kuvan poistamiseksi tai vaihtamiseksi paina henkilölle asetettua kuvaa, ja valitse "Valitse Galleriasta" tai "Poista profiilikuva"

Vinkki: Jos haluat lisätä useita yhteystietoja esimerkiksi toisesta laitteesta Jollaasi, tutustu näihin tukiartikkeleihin.