Miten tallennan puhelinnumeron puheluhistoriasta tai viestistä?

Jolla -

Seuraavissa ohjeissa on vaihtoehtoja sen mukaan, onko laitteeseesi asetettu "Soitto saman tien" toiminto päälle vai pois. Muuttaaksesi tätä asetusta, valitse Asetukset > Sovellukset ja valitse Puhelin -sovellus.

Tallenna soittajan puhelinnumero puheluhistoriasta

• Avaa Puhelin-sovellus - puheluhistoria tulee näkyville
  • Kosketa puheluhistoriassa näkyvää numeroa - riippuen asetuksesta "Soitto saman tien" valikossa Asetukset > Sovellukset > Puhelin on kaksi eri tapaa tallentaa numero:
    • Soitto saman tien = PÄÄLLÄ
      - Pitkä painallus avaa valikon, jossa on vaihtoehto 'Tallenna numero'. Kosketa sitä. Kontaktikortti ilmestyy ruudulle.
    • Soitto saman tien = POIS
      - Lyhyt painallus tuo ruudulle kontaktikortin.
  • Vedä alasvetovalikko esille ja valitse komento 'Tallenna'
  • Lisää nimi ja muita tietoja.
  • Tallenna kontakti Henkilöt-sovellukseen painamalla 'Hyväksy'.

Tallenna lähettäjän puhelinnumero viestistä (SMS, MMS)

• Avaa Viestit-sovellus
  • Kosketa haluamaasi viestiä.
  • Pyyhkäise viesti vasemmalle nähdäksesi lähettäjän tiedot.
  • Valitse alasvetovalikosta komento:
    - 'Tallenna', jonka jälkeen voit lisätä nimen ja muita tietoja
    - 'Muokkaa' (näkyy vain aiemmin tallennetuille kontakteille), jotta voit muokata tietoja
  • Tallenna tiedot Henkilöt-sovellukseen painamalla 'Hyväksy'.