Sähköpostivarmenteen lisääminen

Jolla Care -

Esiasennetut sähköpostisertifikaatit voi katsoa valikossa "Asetukset > Varmenteet > Sähköpostivarmenteet". On mahdollista asentaa lisää varmenteita käyttäen ns. komentoriviä (sillä vastaava käyttöliittymän tuki puuttuu).

1. Kopioi varmenne PC:stä laitteeseen:

scp JSCCinternalCA.crt nemo@192.168.2.15:

2. Kopioi varmenne hakemistoon "/etc/pki/ca-trust/source/anchors":

[root@Sailfish nemo]# cp JSCCinternalCA.crt /etc/pki/ca-trust/source/anchors

3. Suorita komento update-ca-trust

[root@Sailfish nemo]# update-ca-trust

4. Avaa sähköpostivarmenteet asetuksista ja tarkista, että lisäämäsi varmenne löytyy luettelosta:

Asetukset > Varmenteet > Sähköpostivarmenteet