Mikä on Sailfish X -lisenssi

Jolla Care -

Sailfish X -lisenssi tekee mahdolliseksi Sailfish-ohjelmiston (Sailfish OS) ns. flässättävän imagen asentamisen useampaan Sony Xperia-laitteeseen. Lisäksi lisenssi tuo ns. lisenssoidun sisällön (*) saataville Jollan Kaupassa, josta ne voi ladata ja asentaa.

Lisenssi on sidottu Jolla-tiliin, jolla lisenssi ostettiin. Kirjauduttaessa Jolla-tilille Xperia-laitteesta lisenssi tulee sidotuksi myös laitteen IMEI-koodiin.

Sen jälkeen kun tälle Jolla-tilille on kirjauduttu Xperia-laitteesta, lisensoitu sisältö tulee saataville. Laitteen käynnistäminen uudelleen vaaditaan joissakin tapauksissa.

(*) Lisenssoitu sisältö nykyisin: Android-tuki, MS Exchange -tuki ja ennakoiva tekstinsyöttö.