Mikä on Sailfish X -lisenssi

Jolla Care -

Sailfish X -lisenssi tekee mahdolliseksi Sailfish-ohjelmiston (Sailfish OS) ns. flässättävän imagen asentamisen useampaan Sony Xperia-laitteeseen. Lisäksi lisenssi tuo ns. lisenssoidun sisällön (*) saataville Jollan Kaupassa, josta ne voi ladata ja asentaa.

Lisenssi on sidottu Jolla-tiliin, jolla lisenssi ostettiin. Kirjauduttaessa Jolla-tilille Xperia laitteesta lisenssi sidotaan myös laitteen IMEI-koodiin.

Sen jälkeen kun tälle Jolla-tilille on kirjauduttu Xperia-laitteesta, lisensoitu sisältö tulee saataville. Laitteen käynnistäminen uudelleen vaaditaan joissakin tapauksissa.

Suosittelemme, että jokaisessa laitteessa olisi oma eriniminen Jolla-tilinsä ja että jokainen Sailfish X -lisenssi ostettaisiin eri Jolla-tilille.

Jos sinun on kuitenkin tarpeen ostaa useita lisenssejä käyttäen yhtä ja samaa Jolla-tiliä, ole hyvä ja kirjaudu aina eri Xperia-laitteesta tälle tilille joka kerta, ennen kuin ostat yhden lisenssin lisää. Älä siis osta useita lisenssejä yhdessä rupeamassa. Tällä tavalla lisenssisi tulee oikein sidotuksi Jolla-tilin ja IMEI-koodin pareihin, minkä jälkeen samaa tiliä voi käyttää useammassa laitteessa.

(*) Lisenssoitu sisältö nykyisin: Android-tuki, MS Exchange -tuki ja ennakoiva tekstinsyöttö.